Güvenlik Sistemleri


Kurşuna Dayanıklı Sistemler
İhtiyaca göre belirlenmiş balistik mukavemet sayesinde uygun zırh çeliği ve cam kombinasyonu uygulamaları; dış cephe sistemleri, kapı ve pencere sistemleri, vezne bankoları veya demontable camlı ofis bölmelerinin tamamında gerçekleştirilebilmektedir. Bu uygulamalar mimari gereksinimleri karşılayacak şekilde dizayn edilmiş olup, diğer tüm dekorasyon malzemeleri ile kolay ve sorunsuz bir birleşim sağlar. Farklı amaçlar için tekerlek sistemi ile mobilize olarak kullanılabilen yüksek seviyede camlı koruma kalkanları yapılabilmektedir. Ayrıca zırh çeliğinden mamül, görüş alanları maksimum seviyede nöbetçi kulubeleri, istenilen her türlü ölçüde, 1-5 kişi arasındaki personele kadar yapılabilmektedir.
Kurşuna dayanıklı kapı, pencere, cephe sistemleri ve balistik camlar TNO Balistik Test Laboratuvarlarında test edilmiş ve TUV Rehinland tarafından sertifikalandırılmıştır.

Patlamaya Dayanıklı Flex Metal Örgüler
Aluwall patlamaya dayanıklı flex metal örgüler, iç ve dış mekanlarda, parça tesiri ve dalgalardan korunma amaçlı olarak güvenle kullanılabilmektedir. Örgü sistemler, 25m mesafede 100kg TNT'ye eşdeğer patlayıcı ile denendiğinde yapılarda ciddi bir koruma sağlamakta olup, test ve deney alanlarında koruma etkisi denenmiş ve sertifikalandırılmıştır.
Yüksek risk taşıyan binaların dış cephesi, patlamaya dayanıklı metal örgülerle tamamen koruma altına alınabildiği gibi, vizyon alanlarında (toplantı salonları, oteller vb.) ölümcül yaralanmalara sebebiyet verebilecek patlamaların etkisini minimal düzeye indirebilecek şekildedir. Sabit gergi sistemli, sürgülü veya açılır olarak vizyon alanlarına uygun güçlendirilmiş pencere kasaları, geniş açıklıklı pencere ve vitrin camları için farklı seçeneklerle iç mekanlarda kullanılabilmektedir. Patlamaya Dayanıklı Flex Metal Örgüler Broşürünü İndirin.

Patlamaya Dayanıklı Kapı ve Pencereler
Günümüzde birçok yapı, taşıdığı stratejik önem nedeniyle bazı terör saldırılarına maruz kalmaktadır. Bina dış cephelerinde alınan yapısal önlemler, bombalı saldırılarda oluşması muhtemel yaralanma veya ölümle sonuçlanan olayların engellenmesini sağlamaya yardımcı olur.

Elektromanyetik Olarak Dinlenemeyen Odalar
Aluwall elektromanyetik olarak dinlenemeyen odalar ile can güvenliği ve yapısal güvenliğin yanı sıra; kurumsal bilgi güvenliği de maksimum düzeyde sağlanabilmektedir. Stratejik öneme sahip bilgilerin, sadece bulunan alanda paylaşımının olanaklı hale getirildiği bu sistemler ile hassas verilerin alan veya kurum içerisinde kalması sağlanmaktadır. Elektromanyetik Olarak Dinlenemeyen Odalar Broşürünü İndirin.

Flex Metal Örgü Koruma Giysileri
Günümüzde kesici aletlerle yaşamları son bulan insan sayısı ateşli silahların üç katıdır. Kesici aletler her yerde kolayca bulunabilir, kullanmak için eğitim ve ruhsat gerektirmez. Metal örgü vücut zırhları, güvenlik birimlerinde koruma giysisi olarak kullanılmakta ve ölümcül risklere karşı koruma sağlamaktadır.

yukarı
Cortizo Solution Partner

Markalarımız

Trade Official Registired trademarks of Yapı Market

Tıklayın

Yapı Market

    Aluwallexterior

    Aluwall Exterior Sistemler, dış cephe kaplamalarında kullandığımız ticari ürünümüzdür.
    İklim kontrolü ve konfor avantajlarının beraberinde getirdiği mimari farklılık dikkate alındığında, projeniz için gereksinimlerinize cevap verebilecek uygun çözümleri Aluwall Exterior Sistemler ile bulabileceksiniz.

Yapı Market

    Aluwallint

    Aluwall interior sistemler, ofis bölme sistemleri, bölücü duvarlar ve duvar kaplama sistemlerinin kullanıldığı ticari üründür. Prestijli, güvenli, konforlu ve özgün çalışma ortamlarına duyulan istekler Aluwall Interior ile karşılanmaktadır.

Yapı Market

    AluGard

    Alugard, ihtiyaca göre belirlenmiş balistik mukavemet sayesinde uygun zırh çeliği ve cam kombinasyonu uygulamaları; dış cephe sistemleri, kapı ve pencere sistemleri, vezne bankoları veya demontable camlı ofis bölmelerinin tamamında uygulanan ürünlerin sunulduğu markadır. Yine patlamaya karşı dayanımlı sistemler ve çelik örgü sistemleri ürün skalasında bulunmaktadır.

Yapı Market

    AluMed

    Alumed, medikal dolap ve laboratuar çalışma tezgahları, kimya, biyoloji ve farklı birçok endüstriyel alanda sınırsız seçeneklerin sunulduğu ticari markadır.

Yapı Market

    AluEnergy

    Güneş enerjisi ve fotovoltaik sistemler ihtiyaç duyulan enerji problemine iddialı çözümler sunmaktadır.
    Fosil kaynaklardaki olumsuz şartlar talep edilen enerji gereksinmesine karşılık verememekte ve farklı kaynakların kullanımını zorunlu kılmaktadır.
    Fotovoltaik sistemlerle donatılmış yapıların değeri her geçen gün artmaktadır. Aluenergy, ihtiyaç duyulan güneş enerji sistemleri çözümleri sunar.